REKLAMI GEÇ

Denizli yağışlı havanın etkisi altına girecek

Denizli yağışlı havanın etkisi altına girecek

Meteoroloji’nin son değerlendirmelerine göre Denizli’de önümüzdeki hafta yağmur bekleniyor. Hava sıcaklığı mevsim normalleri üzerinde seyreden kentte yağışlarla birlikte sıcaklığın da 4-5 derece düşmesi tahmin ediliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Ekim 2021 Cumartesi, 14:54

Denizli’de hava sıcaklığı bugün en yüksek 28 derece ölçülüyor. Kentte sıcaklıklar mevsim normalleri üzerinde seyrediyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminine göre; kentte bugün hakim olan parçalı bulutlu hava yarın yerini güneşe bırakması beklenirken, hava sıcaklığında ise önemli bir değişikliğin olması öngörülmüyor.

Hafta başında (Pazartesi) ise parçalı bulutlu bir havanın hakim olması ve sıcaklığın 1 derece artması tahmin ediliyor.

SICAKLIK 7 DERECEYE KADAR DÜŞECEK

Kentte salı günü ise yağış bekleniyor. Çarşamba günü ise bulutlu bir havanın bulutlu olması öngörülürken, hava sıcaklığının ise en yüksek 29 en düşük 9 dereceye kadar düşmesi tahmin ediliyor.

Kentte perşembe günü de havanın bulutlu olması tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının ise en yüksek 24 en düşük 10 derece olması bekleniyor.

Denizli’de gelecek hafta sonunun ise yağışlı geçmesi bekleniyor. Cumartesi ve Pazar günleri kentte etkili olması öngörülen yağışlarla birlikte havanın 7 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı