REKLAMI GEÇ

Denizli’de 2 gündür ortaya çıkan çıplaklar sosyal medyada gündem oldu

Denizli’de 2 gündür ortaya çıkan çıplaklar sosyal medyada gündem oldu

Denizli, Türkiye’ye bu kez de ‘çıplaklarıyla’ gündem oldu. Dün Albayrak’ta çırılçıplak koşan adamın ardından bugün Tavas’ta durakta mastürbasyon yapan yaşlı adamın görüntülenmesi sosyal medyada Denizli’yi en çok konuşulan konuların başına taşıdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ekim 2020 Salı, 15:32

Dün Albayrak Meydanı’nda akli dengesinin yerinde olmadığı öğrenilen çırılçıplak koşan adam ve bugün Tavas’ta durakta mastürbasyon yapan yaşlı adam vatandaşların cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Yaşanan iki olay sosyal medyada büyük yankı oluşturdu. 24 saat içerisinde Türkiye’nin konuştuğu 2 olaya Twitter’da mesaj yağdı.

Bazı sosyal medya kullanıcıları Albayrak Meydanı’ndaki koşan genç adamı Şener Şen’in ‘Çıplak Adam’ filmiyle bağdaştırdı.

O ŞAHİNCİNİN YAKINI KONUŞTU
Sosyal medyada çıplak vatandaşın koşması kadar Şahin marka aracıyla durup kovalayan yurttaş da konuşuldu. Aracını durdurup koşan vatandaşın neden çıplak adamı kovaladığı merak konusu oldu ve ilginç yorumlar yapıldı. Instagram’da paylaşımın altına yorum yapan ve o aracı kullanan kişinin yakını olduğunu söyleyen kişi; “Arkadaşım araçta eşiyle giderken üzerine çıplak koşan kişi görünce ne yapsın?” diye sordu.

https://twitter.com/Pnarcagla/status/1315975922445684737

https://twitter.com/GeneraLSmoker_7/status/1315975241114542080

Yorumlar

Masallah   -  Bağlantı 16 Ekim 2020, 13:51

Bir meczup sokak ta binlerce akilli onu konusuyor allah kimsenin aklini almasin bunu bu kadar gondem yapmak ve konusmak akli selim insanlara yakismiyor ve allah saglik ve dengemizi bozmasin (amin)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı