REKLAMI GEÇ

Denizli’de bahar ayları yağışla başlıyor

Denizli’de bahar ayları yağışla başlıyor

Denizli, sıcak ve kurak geçen kışın ardından bahara ulaştı. Şubat ayının son haftasının aksine baharın ilk günlerinde yağış ve ısı düşüşü bekleniyor. Cumartesiden itibarın hafta boyunca kentte aralıklarla yağış bekleniyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Mart 2024 Cuma, 15:17

Denizli, baharın ilk günlerinde yağmura kavuşuyor. Sıcak ve kurak geçen şubat ayının ardından mart ayının ilk günleri Denizli’ye yağmuru getiriyor. Cumartesiden itibaren kent yağışlı havanın etkisi altına girecek. Bazı günler tüm kentte, bazı günler de yoğunlukla güney ilçelerinde yağış sürecek.

YAĞMUR HAFTA İÇİ ETKİSİNİ ARTIRACAK

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’ne göre yağışlar sağanak şekilde olacak. Cumartesi günü öğleden sonra, Akdeniz’den gelen yağmur bulutları kentin tüm bölgesinde etkili olacak. Pazar günü kentin geneli puslu bir havaya bürünecek. Güney ilçeleri Beyağaç ve Çameli’de yağmur geçişi yaşanabilir.

Hava pazartesi günü de puslu geçecek. Kuzeydeki ilçeler, Buldan ve Güney’de yağmur görülebilir. Kent, salı günü büyük bir yağmur kütlesinin etkisi altına girecek. Balkanlar ve Akdeniz üzerinden gelecek yağmur kütlesi, kentin tümünde hissedilecek.

HAVA SICAKLIĞI NE OLACAK?

Bu esnada hava sıcaklığı da hissedilir derecede düşecek. Çarşambaya kadar 18-20 derece aralığında seyreden gündüz sıcaklığı Çarşamba günü 6 derece birden düşecek ve 15 derece dolayında olacak. Gece sıcaklıkları ise 5 ila 7 derece aralığında olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı