REKLAMI GEÇ

Denizli’de kavurucu sıcaklar bunaltıyor

Denizli’de kavurucu sıcaklar bunaltıyor

Son yılların en sıcak yaz mevsimini geçiren Denizli’de termometreler 40 derecenin üzerine tırmandı. Sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği kentte özellikle öğle saatlerinde güneş altında durmak oldukça güç. Meteoroloji’den elde edilen verilere göre, bunaltıcı sıcaklar önümüzdeki hafta da etkili olmaya devam edecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Temmuz 2021 Pazar, 11:09

Denizli’de hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyrederken, açık alandaki termometreler 40 dereceyi gösteriyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre kentte hava sıcaklığı öğle saatlerinde 40-41 derece ölçülüyor.

Kentte özellikle öğle saatlerinde güneş altında durmak oldukça güç. Dışarıda işi olan vatandaşlar zorunlu olmadıkça güneş altında zaman geçirmiyor. Denizli’de vatandaşlar genellikle akşam saatlerinde dışarı çıkıyor. Kentin büyük çoğunluğu ise hafta sonları bunaltıcı sıcaklardan kaçıp sahillere gidiyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden elde edilen verilere göre, kentte hava sıcaklıkları Kurban Bayramı’nı da içine alan hafta boyunca yine yüksek seyredecek. Bugün en yüksek sıcaklığı 41 derece olması öngörülüyor. Haftanın ilk gününde sıcaklığın en yüksek 38 derece olması beklenirken, Kurban Bayramı arefesinde ise termometrelerin en yüksek 37 dereceyi göstermesi tahmin ediliyor.

Denizli’de Kurban Bayramı’nın birinci gününde ise hava sıcaklığı 38 derece, ikinci günüde 37 derece, üçüncü gününde 36 derece ve son gününde ise en yüksek 34 derece olması öngörülüyor.

Yorumlar

Kuralık normal   -  Bağlantı 19 Temmuz 2021, 02:09

Telaş etmeyin. Seviye seviye her 7, 17 ve 27 yılda bir çevrimi olan kuraklık var memlekette. Herkes instada geyik kovalarken kimse bunları bilmiyor ve okumuyor.

Emrah Kizilbay   -  Bağlantı 18 Temmuz 2021, 12:04

Kuraklık dikkat etmezsek ülkeyi ilerde daha çok etkileyecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı