REKLAMI GEÇ

Denizli’de koronavirüs taşıyan hastalara özel çağrı merkezi hizmette

Denizli’de koronavirüs taşıyan hastalara özel çağrı merkezi hizmette

Denizli Valiliği, temaslı ya da pozitif olarak karantinada olan vatandaşların 112’yi meşgul etmemeleri için bir çağrı merkezi oluşturulduğunu açıkladı. Pozitif hastalar 262 19 19 numaralı telefonu arayacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Kasım 2020 Pazartesi, 12:24

Türkiye’ye koronavirüs salgınının ikinci dalgasının gelmesiyle beraber önlemler de artırıldı. Koronavirüs taşıyan ya da temaslı olduğu için karantinada olan vatandaşların 112’yi meşgul etmemeleri için özel çağrı merkezi oluşturuldu.

Denizli Valiliği’nden yapılan açıklamada, özellikle filyasyon ekibi, rapor talebi gibi konular için 262 19 19 numaralı telefonu aramaları istendi, “Covid tanılı hasta ilaç talebi’, ‘filyasyon ekip talebi’, ‘test sonucu öğrenme’, ‘test yaptırma’, ‘rapor alma’ gibi taleplerinizde, Denizli ilinde oluşturulan COVİD Çağrı Merkezi 262 19 19 NO’lu telefondan veya bulunduğunuz ilçenin Sağlık Müdürlüklerinden bilgi alabilirsiniz” denildi.

Kovit’li hastaların bu gibi konularda 112’yi meşgul etmemeleri istenilen açıklamada, “Bu nedenlerle, lütfen 112 acil numarasını meşgul etmeyelim. Acil ihtiyacı olanlara engel olmayalım” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı