REKLAMI GEÇ

Denizli’de peş peşe depremler meydana geldi

Denizli’de peş peşe depremler meydana geldi

Denizli’de merkez üssü Pamukkale ve Sarayköy olan depremler meydana geldi. Saat 19.06’daki deprem Sarayköy Ahmetli’de 3.1 büyüklüğünde ilk deprem meydana geldi. İkinci depremin merkez üssü Fatih Mahallesi ve büyüklüğü de 3.2 olarak kaydedildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Kasım 2022 Çarşamba, 20:02

Denizli peş peşe meydana gelen iki depremle sarsıldı. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi’nin verilerine göre; ilk deprem Sarayköy’ün Ahmetli Mahallesinde meydana geldi. Saat 19.03’teki depremin büyüklüğü 3.1 olarak ölçüldü.

AFAD’ın verilerine göre ise; ikinci deprem ise saat 19.43’te meydana geldi. Merkez üssü Pamukkale olarak kaydedilen depremin büyüklüğü ise 3.2…

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, deprem sonrası sosyal medya hesabından açıklama yaptı, “İlimizde bugün saat 19.06’da Sarayköy merkezli 3.0 büyüklüğünde ve 19.43’te de Pamukkale merkezli 3.2 büyüklüğünde meydana gelen depremlerde şu ana kadar herhangi bir olumsuz ihbar alınmamıştır. AFAD, Jandarma, Emniyet ve Sağlık ekiplerimiz başta olmak üzere tüm kurumlarımız koordinasyon içinde gerekli çalışmaları yürütmektedir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı