REKLAMI GEÇ

Denizli’de sessizlik bozuldu, çalışanlar evde kalamadı

Denizli’de sessizlik bozuldu, çalışanlar evde kalamadı

Koronavirüs salgınına karşı ‘Evden çıkmayın, kişisel karantina uygulayın’ çağrıları yapılırken, hafta sonu bomboş olan Denizli sokaklarında vatandaşlar pazartesi sabahın ilk saatlerinde işe gitmek için sokaklara çıktı.

Ali İbileme / DENİZLİHABER / 30 Mart 2020 Pazartesi, 10:31

Türkiye genelinde “Hayat eve sığar” sloganıyla başlatılan “Evden çıkmayın kişisel karantina uygulayın” çağrılarına bazı meslek gurupları katılamıyor.

Virüsün yayılımında en önemli tedbir olan evde karantina uygulamasına katılamayan sanayi çalışanları, bazı tekstil ve inşaat işçileri, fırıncılar ve marketçiler gibi meslek mensupları, bu uygulamaya riayet edemeyerek, her gün işe gitmek zorunda kalıyor.

Denizli’de hafta sonu vatandaşlar çağrıya uyarak sokağa çıkmadı. Kentin en işlek yerleri olan Delikliçınar Meydanı, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, Bayramyeri Meydanı, alışveriş merkezleri, piknik alanları ve parklarda sessizlik hakimdi.

Ancak haftanın ilk iş günü ile sessizlik bozuldu, işe gitmek zorunda kalan Denizlililer yollara çıktı, bazı vatandaşlar ise duraklarda yoğunluk oluşturdu.

İşe gitmek için sokağa çıkan bir vatandaş, otobüs bekleyen vatandaşların fotoğrafını çekerek sosyal medyada paylaştı, çaresiz olduklarını belirtti.

Yorumlar

CiHan Deliktaş   -  Bağlantı 1 Nisan 2020, 22:59

Askeri ücretlinin ve işverenin sırtından devlete aktarılan ücret ne kadar? Ülkede çalışanların yüzde kaçı askeri ücretli bir hesaplayın.Askeri ücretli tüm dünyada kapitalist sistemin kölesidir.Bizim canımız can değil bizim ailemiz yok biz insanmiyiz

Osman erdeniz   -  Bağlantı 31 Mart 2020, 10:41

Bu durumun iki nedeni var 1. kral ve kraldan fazla kalcılar. 2. Saray ve saraydan eminenen saraycılar.

osman   -  Bağlantı 30 Mart 2020, 16:03

9 yıldır Suriyelilere bakıyor, 1 ay bize hayli hayli bakar bakar…

murat   -  Bağlantı 30 Mart 2020, 15:53

yapacak bir şey yok asgeri ücretli çalışanlar, engel olamazsınız halen ısrarla sokağa çıkma yasağı gelmiyor 20 gün fazla değil bu süre içinde istenilirse tertemiz yapılır sokaklar yaygınlaşma durur, devlet bakar ya vatandaşına…

Savcı   -  Bağlantı 30 Mart 2020, 14:23

Bu insanları buna zorlayan sistem, 4 milyon Suriyeli 6 yıldan beri besleniyor halka sokağa çakma diyeceğine sokağa çıkma yasağı çıkar. Halkına iki ay bak o zaman tamam diyelim, eee evde aç aç bekleyin demekle olmaz buişler

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı