REKLAMI GEÇ

Denizli’de sokak hayvanları mağazalarda serinliyor

Denizli’de sokak hayvanları mağazalarda serinliyor

Denizli’de sıcak havalardan bunalan sokak hayvanları, alışveriş mağazalarının içerisinde serinlemeye çalışıyor. Mağazalara alışverişe gelen müşteriler ise rahatsızlık duymadıklarını, onlarında serinlemesinden mutluluk duyduklarını söylüyor.

Ali Bilge / DENİZLİHABER / 29 Temmuz 2022 Cuma, 14:00

Denizli’nin Pamukkale ilçesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerindeki sokak hayvanları, kentte son günlerde artan hava sıcaklığı nedeniyle zorluk çekiyor.

Sıcaklığın 40 dereceyi bulduğu Denizli’de sokak hayvanları, serinlemek için çareye mağazalarda aramaya başladı.

Cadde üzerindeki klimalı mağazalara giren sokak hayvanları, vitrinlerin arasında yatarak serinliyor.

Mağazaların içinde birçok yerde karşılaşılan sokak hayvanlarına vatandaşlar da olumlu tepki gösteriyor.

Müşteriler, uyuyan sokak hayvanlarını rahatsız etmemek için dikkatli bir şekilde yanlarından geçiyor, bazıları da hayvanları seviyor.

Mağazaya girdiğinde vitrinlerin arasında sokak hayvanlarını gördüğünü ve mutlu olduğunu söyleyen mağaza müşterisi Cansu Cengiz, AA muhabirine, “Denizli’de son günlerde sıcaklıklar arttı. Rastgele mağazanın önünden geçerken içeri girdim ve vitrinlerin altlarında sevimli dostlarımızı gördüm. Bu görüntüyü diğer mağazalarda da görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Zeynep Nur Yılmaz ise, sokak hayvanlarının mağazaya gelip serinlemesinden mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Sokak hayvanlarının mağazada bulunmasından rahatsızlık duymadığını ifade eden Mete Şahinarslan da, “Onların bizim sevgimizden başka bir şeye ihtiyaçları yok” dedi.

Mağaza çalışanı Zeynep Hindistan ise sokak hayvanlarının sıcaktan bunalınca içeri girip serinlediğini ve müşterilerin de zaman zaman onları sevdiğini söyledi

Bulvar üzerindeki bir giyim mağazasında çalışan Gözde Demirhan, sahipsiz köpeklerin mağazanın vitrinleri arasında serinlediğini, müşterilerin de sıcak hava nedeniyle anlayışla karşıladığını ifade etti.

Kafe çalışanı Gamze Durmaz da, kafenin içine gelen sahipsiz köpeklerin zararsız olduklarını, müşterilere kendilerini sevdirdiklerini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı