REKLAMI GEÇ

Denizli’de yüksek kesimlerde kar yağışı devam edecek, merkezde ise beklenmiyor

Denizli’de yüksek kesimlerde kar yağışı devam edecek, merkezde ise beklenmiyor

Denizli’nin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışının bu bölgelerde hafta sonuna kadar devam etmesi bekleniyor. Kar yağışının en etkili olduğu Bozdağ’da kar kalınlığının 50 santimetreyi geçerken, kent merkezinde ve birçok ilçede ise kar yağışı henüz beklenmiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ocak 2023 Perşembe, 11:11

Denizli’nin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı bazı bölgeleri beyaza bürüdü. Özellikle Tavas ilçesindeki Bozdağ’ın zirvesinde kar kalınlığı 50 santimetreyi geçti. Kentin yüksek yerleri olan Çameli, Serinhisar ve Cankurtaran’ın da bazı bölgeleri beyaza büründü.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre kentte kar yağışı yüksek kesimlerde hafta sonuna kadar aralıklarla devam edecek.

Özellikle Tavas ilçesindeki Bozdağ’da kar yağışının arması beklenirken, dağın zirvesinde bulunan Denizli Kayak Merkezi’nin beklenen yağışların olması halinde önümüzdeki hafta turizme açılması bekleniyor.

Kar yağışının Çameli, Serinhisar, Bozkurt ve Cankurtaran’ın yüksek kesimlerinde Pazar gününe kadar bazı bölgelerde kar, bazı bölgelerde ise karla karışık yağmur şeklinde görülmesi öngörülüyor.

Hava sıcaklığının bu bölgelerde gece -5 dereceye düşmesi tahmin ediliyor.

Denizli kent merkezinde ise kar yağışı henüz beklenmiyor. Merkezde havanın bugün çok bulutlu, yarın ve Cumartesi günü yağmurlu, Pazar günü ise çok bulutlu geçmesi bekleniyor.

Kent merkezinde hava sıcaklığının gece 1 derece kadar düşeceği tahmin ediliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı