REKLAMI GEÇ

Denizli’deki Kovid-19 vakası artışlarından vatandaş da endişeli

Denizli’deki Kovid-19 vakası artışlarından vatandaş da endişeli

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vaka sayılarının arttığı Denizli’de  vatandaşlar, sosyal mesafe ve maske kurallarının ihmali dolayısıyla endişelerini dile getirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ekim 2021 Pazar, 16:30

Bir önceki haftaya göre 25 Eylül-1 Ekim haftasında vaka yoğunluğu en çok artan iller sıralamasında Denizli  dokuzuncu sırada yer aldı.

Vatandaşların yoğunluk oluşturduğu yerlerde polis ekipler denetimlerini yoğunlaştırdı. Bu bölgelerde ekip araçlarından, maske takması ve sosyal mesafe kurallarına dikkat edilmesi konusunda anonslar da yapıldı.

52 yaşındaki döner ustası Murat Ertunç, Kovid-19 vakalarının Denizli‘de yükseldiğini ancak insanların birçoğunun maske ve sosyal mesafeyi geçmişteki kadar önemsemediğini dile getirdi.

Önlemlerin yeterli olmadığını savunan Ertunç, “Kontrollerin daha sık ve yoğun yapılması gerekiyor. Denizli‘de vaka sayıları gün geçtikçe yükseliyor. Koronavirüs şaka değil çok ciddi bir hastalık. Biz iş yerimizde bütün önlemleri alıyoruz vatandaşlardan da bu önlemlere dikkat etmesini bekliyoruz.” dedi.

Restoranda çalışan Burak Erbaş ise sosyal mesafeye eskisi kadar dikkat edilmediğini, insanların salgını unuttuğunu, kapanma döneminin gelmesinin herkesi olumsuz etkileyeceğini kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı