REKLAMI GEÇ

Denizlili akademisyen Oğuzhan Aygören, tartışılan Boğaziçi Rektörü Bulu’nun danışmanı oldu

Denizlili akademisyen Oğuzhan Aygören, tartışılan Boğaziçi Rektörü Bulu’nun danışmanı oldu

Boğaziçi Üniversitesi’nde ataması yapıldıktan sonra tartışmaların odağındaki isim rektör Prof.Dr. Melih Bulu, danışman olarak Denizlili akademisyen Oğuzhan Aygören’i atadı. DEVA Partisi’nin kurucusu da olan Aygören’in danışman olması tartışmaları da beraberinde getirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Şubat 2021 Pazartesi, 23:40

Boğaziçi Üniversitesi’ne ataması yapıldıktan sonra tartışmaların ve protestoların bir türlü dinmediği rektör Melih Bulu, Denizlili bir ismi danışman olarak atadı. Boğaziçi Üniversitesi’nde Uluslararası Ticaret bölümünde pazarlama alanında doktor öğretim üyesi, aynı zamanda Girişimcilik Merkezi Müdürü olan Oğuzhan Aygören, yeni Rektör Prof.Dr. Melih Bulu’nun danışmanı oldu.

Aygören’in aynı zamanda DEVA partisinin kurucular kurulu üyesi olması, genel başkan Ali Babacan’ın Boğaziçili öğrencileri destekleyen açıklamalar yapması ise tartışmanın fitilini ateşledi.

Denizli eski belediye başkanlarından Ali Aygören’in oğlu olan Oğuzhan Aygören’in DEVA Partisi kimliğine rağmen danışmanlık görevini kabul etmesi özellikle twitter’da en çok tartışılan konuların başında geldi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı