REKLAMI GEÇ

Denizlililere kapısı her zaman açık olan Ankara Denizlim Derneği’nde gençlik buluşması

Denizlililere kapısı her zaman açık olan Ankara Denizlim Derneği’nde gençlik buluşması

Ankara’daki Denizlililerin imkanlarından yararlanabildiği Ankara Denizlim Kültür ve Dayanışma Derneği, Geleneksel Gençlik Buluşması yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Ekim 2022 Pazar, 12:30

Ankara’da aktif faaliyetler sürdüren Denizlim Derneği, bu yıl da şehre yeni gelen hemşehrilerini Ankara’daki Denizlililer ile buluşturmak için Geleneksel Gençlik Buluşması’nı gerçekleştirdi.
Denizlim Derneği Başkanı Mustafa Keysan ailenin bir parçası olan herkesi bu etkinlikte bir arada gördüğü için büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Keysan, “Dernek faaliyetlerinin en büyük itici gücünü gençlerdir. Dernek merkezinde gençlerin faydalanabilecekleri kütüphane ve ders çalışma alanları bulunuyor. Özellikle öğrenciler hem sosyal faaliyetlerini hem de akademik çalışmalarını dernek çatısı altında sürdürebiliyorlar. Birlik ve beraberliğimizi perçinleyen iftar sofralarımızdan, Meserret Sohbetlerimize, eğitim çalışmalarımızdan sosyal faaliyetlerimize Denizlililer ile geniş bir yelpazede çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Dernekte, bayrak değişimi de yaşandı. Dernek çatısı altında üç senedir genç ekip başkanlığını başarı ile yürüten Çağlar Yıldırım, Genç Ekip Başkanlığı görevini Büşra Karayürek’e devretti.
Karayürek “Kendi memleketimden olup burada tanıştığım arkadaşlarımla çok güzel dostluklar kurduk çok güzel anılar biriktirdik. Bu sene de elimizden geldiğince çok güzel etkinlikler yapacağız. Burası bizim Ankara’daki evimiz. Ders çalışmak istediğimizde ise kütüphanemiz oluyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı