REKLAMI GEÇ

Denizli’nin tüm ilçelerinde kar bekleniyor

Denizli’nin tüm ilçelerinde kar bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, aralarında Denizli’nin de bulunduğu 12 şehir için kuvvetli kar yağışı beklentisiyle ‘sarı uyarı’ yayımladı. Kar yağışının bu akşam başlaması ve yer yer kar kalınlığının 20 santimetreyi bulması bekleniyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Aralık 2021 Cumartesi, 13:58

Bir süredir soğuk havanın etkisi altındaki Denizli’ye kuvvetli kar yağışı uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, iç Ege’deki 12 şehir için sarı uyarı yayımladı. Aralarında Denizli’nin de bulunduğu şehirler için yapılan uyarıda, kar yağışının 700-800 metrenin üzerindeki yerleşim yerlerinde yer yer kuvvetli olacağı belirtildi.

Kar yağışının cumartesi günü akşam saatlerinde başlamasının beklendiği belirtilen uyarıda, “Yapılan son değerlendirmelere göre; 18.12.2021 Cumartesi günü Kütahya, Eskişehir çevreleri ile akşam saatlerinden sonra Afyonkarahisar, Denizli’nin 700-800 m üzeri yüksek kesimleri ile Muğla’nın 900 m üzeri yüksek kesimlerinde yer yer kuvvetli (5-20 cm) kar yağışları bekleniyor” denildi.

Yağışların Pazar günü etkisini yitirmesi beklenirken, “Muğla ve Denizli’nin yükseklerinde Cumartesi gece saatlerinden sonra, diğer yerlerde Pazar günü akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenen kar yağışlarının oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, buzlanma gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” uyarısı yapıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı