REKLAMI GEÇ

DENTUROD Başkanı Şen: Zammı destekliyorum

DENTUROD Başkanı Şen: Zammı destekliyorum

Denizli Turistik Otelciler ve İşletmecileri Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen, Pamukkale Örenyeri girişine yapılan zammı değerlendirdi, desteklediklerini açıkladı. Şen, “Uygulanan fiyat, tek sefer ziyaret edecek yabancı turistlere yönelik. Türk vatandaşları müze kart alarak 365 gün tüm örenyerlerini ücretsiz ziyaret edebilir” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Şubat 2021 Pazartesi, 16:20

Türkiye genelindeki tüm örenyerleri gibi Pamukkale’ye giriş ücretlerine de zam yapıldı. 1 Mayıs’tan itibaren uygulanacak yeni tarife tartışmaları da beraberinde getirdi.

Bazı kesimler zammı yüksek bulurken, DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen’den destek açıklaması geldi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın ücret zammını doğru bulduğunu belirten Şen, “Müze kart fiyatı değişmedi. Bakanlık diyor ki; ‘Vatandaşlarımız müze kart alsın ve tek seferde 60 TL’ye müze kart aldığında ücretsiz olarak tüm müze ve ören yerlerini 365 gün ücretsiz gezsin.’ Yurt dışında bu gibi turistik yerlerin girişleri çok pahalı. Ancak Pamukkale’nin girişi 12-13 Euro gibi bir rakama tekabül ediyor. Bu uygulama tek seferlik ziyaret edecek olan yabancı turistlere yönelik yapıldı. Biz DENTUROD olarak olumlu karşılıyoruz” dedi.

Vatandaşların tek seferlik 60 TL ödeyerek müze kart almasını ve bu şekilde ziyaretlerini gerçekleştirmesini temenni ettiklerini anlatan Şen, “Müze Kart 18 yaş üstü öğrencilere 30 lira. 18 yaş altı 65 yaş üstüne girişler ücretsiz. Ayrıca müze kartı olanlar içerideki alışverişlerinde de yüzde 50’ye varan indirimler elde edebiliyor” dedi.

Yorumlar

Kazım Dalarslan   -  Bağlantı 9 Şubat 2021, 11:13

Tek kart ile 4 kişilik aile giremiyorsun ayrı ayrı kart alman gerekiyor

Kazım Dalarslan   -  Bağlantı 9 Şubat 2021, 11:09

60×4=240 TL.eder.Emekliyim SSK dan gerisini siz düşünün

Kazım Dalarslan   -  Bağlantı 9 Şubat 2021, 10:30

Ağzına SAĞLIK Haso bunların tuzu kuru

Haso   -  Bağlantı 8 Şubat 2021, 17:30

Şu burjuvaya birisi DENİZLİ’linin 365 gününü ören yerlerinde ve Pamukkale ‘de gezmediğini, müze kartın da 60 tl olduğunu hatırlaya bildir mi acaba? Lütfen.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı