REKLAMI GEÇ

Diyarbakır Bismil’e Denizlili kaymakam Hamza Türkmen atandı

Diyarbakır Bismil’e Denizlili kaymakam Hamza Türkmen atandı

Denizlili Hamza Türkmen, Diyarbakır Bismil kaymakamlığına atandı. İlçede törenle karşılanan Tavaslı Türkmen yeni görevine başladı. Türkmen, daha önce Mardin Ömerli kaymakamlığını yürütüyordu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Temmuz 2020 Perşembe, 10:13

Son mülki idare amirleri kararnamesi ile görev yeri değişen isimlerden biri de Tavaslı Kaymakam Hamza Türkmen oldu. Mardin Ömerli Kaymakamı olarak görev yapan Türkmen, son kararname ile Diyarbakır Bismil’e atandı.

Kaymakamlık önünde törenle karşılanan Hamza Türkmen, hem kaymakamlık hem de belediye başkan vekilliği görevine başladı.

İlk toplantısını kaymakamlıkta gerçekleştiren Türkmen, daha sonra Bismil Belediyesi’ne geçti, burada da birim müdürleri ile belediye çalışmalarına ilişkin toplantı düzenledi.

Kaymakam Türkmen, “Bismil’e hizmet için geldim. Kaymakamlık ve belediye personellerimiz ile yoğun bir tempo içerisinde şeffaf bir yönetim anlayışıyla hizmet edeceğiz” dedi.

HAMZA TÜRKMEN KİMDİR?
1986 yılında Tavas’ta dünyaya gelen Hamza Türkmen, ilkokulu Sait Kalaycıoğlu İlköğretim Okulu’nda, ortaokul ve lise öğrenimini Tavas Zeybekler Anadolu Lisesinde tamamladı.

2008 yılında Akdeniz Üniversitesi, Kamu Yönetimi bölümünü bitiren Türkmen, mülki idare amirliği mesleğine 2010 yılında Tunceli kaymakam adayı olarak başladı, kaymakam adaylığı süresince Göynücek Kaymakam vekilliği, Alaçam Kaymakam vekilliği ve Araban Kaymakam vekilliği görevlerinde bulundu.

2012 yılında Portsmouth Üniversitesi’nde siyaset bilimi ve kamu yönetimi anabilim dalında yüksek lisansını tamamlayan Türkmen, Birleşik Krallık ve Avrupa Birliği üzerinde incelemelerde bulundu.

2013 yılında Kaymakamlık kursunu başarıyla tamamlayan Türkmen, 2013-2016 arasında Rize-Hemşin Kaymakamı, 2016-2018 arasında Bilecik-Yenipazar Kaymakamı, 2018-2019 arasında Van-Çatak Kaymakamı, daha sonra da Mardin-Ömerli kaymakamı olarak görev yaptı.

İyi derecede İngilizce bilen Türkmen, evli ve iki çocuk babası.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı