REKLAMI GEÇ

Düğünlerde koronavirüs denetimleri artırılacak

Düğünlerde koronavirüs denetimleri artırılacak

Denizli Pandemi Kurulu, koronavirüs denetimlerini artırma kararı aldı. Kurul, özellikle düğünlerin vaka sayısının artışına neden olduğunu belirtip, polis, belediye ve sağlık ekiplerinin düğünleri denetlemesine karar verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Temmuz 2020 Çarşamba, 20:27

Denizli Pandemi Kurulu, Denizli Valisi Ali Fuat Atik Başkanlığında toplandı. Kurul, kentteki vaka artışlarının özellikle düğünlerden kaynaklandığını belirterek, “Özellikle Cuma, Cumartesi, Pazar günleri yapılacak olan düğün törenlerinde kolluk kuvvetleri, İlgili Belediye ve İl/İlçe Sağlık Müdürlüğü çalışanlarından oluşan ekipler tarafından denetimlerin sıklaştırılması” kararına vardı.

Kurul ayrıca, çalışanı fazla olan işletmelerde filyasyon ekiplerinin ziyaretlerinin sıklaşacağını belirterek, bu konuda ilgili odalara tebligat yapılmasını kararlaştırdı.

Toplumsal bilincin artması ve maske, mesafe, temizlik kurallarına uyulup uyulmadığının gözleneceğini bildiren kurul, kurban bayramı süresince de alınan kararların takip edileceğini bildirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı