REKLAMI GEÇ

Eğitim-İş’ten işhanına dev andımız afişi

Eğitim-İş’ten işhanına dev andımız afişi

Eğitim-İş Denizli Şubesi, bir süredir tartışmaların odağında olan andımız ile ilgili kararı farklı bir şekilde protesto etti. Sendika tarafından hazırlanan dev andımız afişi Gazi Bulvarı’nda işhanına asıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Nisan 2021 Cuma, 16:01

Eğitim-İş Denizli Şubesi uzun süredir tartışılan ve kaldırılmasına tepkilerin devam ettiği andımız ile ilgili farklı bir adım attı.

Sendika tarafından hazırlanan dev andımız afişi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde bulunan Konak İşhanı’na asıldı.

Etkinliğe ilişkin açıklama yapan Eğitim-İş Denizli Şube Başkanı Namık Kemal Aydoğan, “Andımızı Türk olmaktan, çalışkan ve doğru olmaktan imtina eden; göz bebeğimiz ve milletçe en büyük kazanımımız olan Cumhuriyet’ten, kurucularından, değerlerinden rahatsızlık duyan; padişahlığa hasretlik çektiği için millet olmanın altını çizen her değere düşmanca bakan zihniyete karşı savunmaya devam edeceğiz! Öğretecek, okutacak, anlatacağız! Andımız olsun, ahdımız olsun ki Başöğretmenimizin “açtığı yolda, gösterdiği hedefe, hiç durmadan” yürüyeceğiz! Sendika kararımızla Andımızı okullarımızda okutmaya devam edeceğiz. Bu duyarlılıkla 60 m2 afişimizi Gazi Bulvarındaki Konak İşhanına astık” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı