REKLAMI GEÇ

Eğitimcilerden zam ve kriz protestosu

Eğitimcilerden zam ve kriz protestosu

Eğitim-İş’in de içinde bulunduğu Birleşik Kamu-İş, peş peşe yapılan zamlar, yaşanan ekonomik kriz ve yoksulluğu “Zam, Kriz, Yoksulluk; Tükeniyoruz!” sloganıyla Ankara’da protesto etti. Protestoya Eğitim-İş Denizli Şubesi başkan ve üyeleri de katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Aralık 2021 Pazartesi, 11:59

Zam ve yoksulluk protestosuna ilişkin açıklama yapan Eğitim-İş Denizli Şubesi Başkanı Namık Kemal Aydoğan, birçok ilden Ankara’ya giden sendika ve üyelerinin, “Zam, kriz, yoksulluk, tükeniyoruz” diyerek ekonomik krize karşı yapılan mitingde buluştuğunu söyledi. Aydoğan, Anıtpark’ta düzenlenen mitingte bir araya gelen binlerce emekçinin, “Bu memleket bizim, yobaza hırsıza bırakmayız” diyerek kararlı tavrını gösterdiğini kaydetti.

Aydoğan, mitingin, Eğitim-iş üyelerinden oluşan Grup Direniş’in müzik dinletisi ile başladığını, ardından sendika yöneticilerinin konuşmalarına geçildiğini dile getiren Aydoğan, açıklamasında Eğitim-iş Genel Başkanı Kadem Özbay’ın açıklamalarına da yer verdi.

Aydoğan, Eğitim-İş olarak, emekçilerin hakkını korumak ve geliştirmek, ses olabilmek için var gücüyle mücadele etmeyi sürdüreceklerini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı