Emniyet Müdürü Sağdıç adına sahte hesap açıldı

Denizli Emniyet Müdürlüğü, son günlerde artan sahte hesap dolandırıcılıklarına karşı önemli bir uyarı yayımladı. Denizli Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç’ın ismi ve fotoğrafı kullanılarak sahte hesap açıldığını bildiren emniyet, vatandaşları bu hesaptan gelen mesajlara karşı uyardı.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Haziran 2025 Cuma, 15:46
Denizli Emniyet Müdürlüğü, Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç’ın ismini ve fotoğrafını kullanarak Instagram’da açılan “sagdic974” kullanıcı adlı sahte hesabın tespit edildiği duyuruldu.
Müdürlük, vatandaşları bu tür hesaplara itibar etmemeleri konusunda hassasiyetle bilgilendirirken, hesabın insanları kandırma ve dolandırma amacıyla oluşturulduğunu belirtti.
Müdürlük, Denizli Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç’ın, adına açılan bu sahte hesapla hiçbir ilgisinin bulunmadığını teyit ederken, vatandaşların sosyal medya platformlarında karşılaştıkları resmi kurum ve şahıs hesaplarını teyit etmeden kesinlikle itibar etmemeleri gerektiğini bir kez daha hatırlattı.