REKLAMI GEÇ

Eski eşi tarafından öldürülen diyaliz hastanı #NaimeCeylan için #İstanbulSözleşmesiYaşatır ile tepki

Eski eşi tarafından öldürülen diyaliz hastanı #NaimeCeylan için #İstanbulSözleşmesiYaşatır ile tepki

Tedavi için gittiği diyaliz merkezinden çıkışta eski kocası Ali Rıza Katıdaş tarafından öldürülen Naime Ceylan cinayetine CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca ve Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’dan tepki geldi. İki isim de İstanbul Sözleşmesini hatırlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Ağustos 2020 Cumartesi, 16:54

Antalya’da boşandığı, ancak birlikte yaşadığı eşini terk ederek Denizli’deki ağabeyinin yanına gelen 36 yaşındaki Naime Ceylan, diyaliz tedavisi çıkışında eski eşi Ali Rıza Katıdaş tarafından bıçaklandı. 10 gündür yaşam mücadelesi veren Naime Ceylan yaşamını yitirdi ve Burdur’un Gölhisar İlçesinde toprağa verildi. Katil zanlısı Ali Rıza Katıdaş ise cezaevine gönderildi.

Denizli’de yaşanan kadın cinayetine CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ile CHP’li Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan tepki gösterdi.

Yorumlar

Uğur Duranoğlu   -  Bağlantı 29 Ağustos 2020, 17:32

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun İnşallah. Türkiye’de idam cezası olmazsa ve cezalar caydırıcı olmazsa bu cinayetlerin önüne geçemeyiz. İdam gelmeli, cezalar caydırıcı olmalı ve ceza infaz indirimi uygulamasına son verilmeli, mesele bu kadar

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı