REKLAMI GEÇ

Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği’ne Denizli damgası

Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği’ne Denizli damgası

Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği’nin olağanüstü genel kuruluna Denizli damgası. Denizli’den Emrah Tünay yönetin kurulu üyeliğine, Yasin Serinkan, Serdar Dursun Ak, Hale İncekol, Hakan Kahya, Aziz Barış Esener ve Gökhan Yılmaz da derneğin farklı kurullarında görev aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Temmuz 2021 Salı, 10:45

Denizlili İş İnsanı Emrah Tünay ve arkadaşları merkezi İstanbul’da bulunan Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği’nde yönetim kurullarına damga vurdu.

Denizlili yöneticiler adına açıklama yapan başkan yardımcısı Emrah Tünay “Genel kurul üyelerinin teveccühü ile seçildim. Başta Derneğimizin Başkanı Metin Doğan’a ve Genel Kurulda teveccüh gösteren üyelerimize çok teşekkür ederim. Hem kulübümüze, hem derneğimize hem de Denizli’deki Fenerbahçe camiasına layık görüldüğüm görevden dolayı hizmet etmekten onur duyacağım.

2002 yılında kurulan ve kurucu Başkanı Metin Doğan olan Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği camiamızın en önemli dernekleri arasındadır. Yıllarca gerek kulübümüze gerekse taraftarlarımıza çok önemli hizmetler veren derneğimiz, kanaat önderliği konusundaki sorumluluklarını yerine getirmeye yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte dinamik ve heyecanlı bir şekilde devam edecektir” dedi.

Denizli’deki Fenerbahçelilere hizmet etmeyi sürdüreceklerini belirten Tünay, “Sadece Fenerbahçe sloganı bizim derneğimizin felsefesi. Bizler de bu şiarla her platform da Fenerbahçemize hizmetlerimizi sürdürmekten onur duyacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı