REKLAMI GEÇ

Fırtınada kopan çatı parçası önce tabelayı kırdı ardından otomobilin üstüne düştü

Fırtınada kopan çatı parçası önce tabelayı kırdı ardından otomobilin üstüne düştü

Denizli’de dün akşam saatlerinde etkili olan ve beraberinde fırtına da getiren yağmur nedeniyle yaşam olumsuz etkilendi. İstiklal Caddesi üzerinde 7 katlı bir binanın çatısından kopan parça yolun karşısındaki iş yerinin tabelasını kırdı, ardından otomobilin üzerinde düştü. Güvenlik kameralarına yansıyan olayda, kaldırımda yürüyen bir kadın ve kucağında çocuk olan adam yaralanmaktan son anda kurtulduğu görüldü.

Ali Bilge / DENİZLİHABER / 3 Haziran 2022 Cuma, 12:12

Denizli’de dün akşam saatlerinde yağış etkili oldu. Bir anda başlayan yağış beraberinde şiddetli rüzgarı da getirdi. Sert esen rüzgar yaşam olumsuz etkilendi, trafikte aksamalar yaşandı, vatandaşlar yollarda yürümekte zorluk çekti. Yağış bazı ilçelerde doluya dönüştü, ekili alanlar zarar gördü.

Fırtına nedeniyle Pamukkale’nin İstiklal Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde bulunan 7 katlı bir binanın çatısından kopan parça, karşı kaldırımdaki bir iş yerinin tabelasına çarptı. Çatı parçası ile kırılan tabelanın parçaları park halindeki otomobile de zarar verdi.

Güvenlik kameralarının kaydettiği olayda, kaldırımda yürüyen bir kadın ve kucağında çocuk olan adamın parçanın düştüğü yerden saniyeler önce geçtiği ve yaralanmaktan son anda kurtulduğu gözlendi.

Kentte yağışlı havanın bugün de sürmesi bekleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı