REKLAMI GEÇ

Foseptik faciasında genç ölümler yürekleri yaktı

Foseptik faciasında genç ölümler yürekleri yaktı

Karataş’taki inşaatta foseptik çukurunda can veren 17 yaşındaki Emrullah Kalem ile 30 yaşındaki Aykut Kaya’nın ölümü yakınlarını yasa boğdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Aralık 2020 Salı, 16:20

Karataş’ta foseptikteki suyun tahliyesi sırasında pompanın egzozundan zehirlenerek hayatını kaybeden işçilerin cenazeleri, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından yakınlarına teslim edildi.

17 yaşındaki Emrullah Kalem’in cenazesi yakınları tarafından memleketi Uşak’a götürüldü. Henüz 17 yaşında olan gencin ölümü Kaykıllı köyünü yasa boğdu. Eğitim yaşında olmasına rağmen foseptik çukurunda can veren Emrullah memleketinde gözyaşları arasında toprağa verildi.

30 yaşındaki Aykut Kayar’ın ölümü de yürekleri dağladı. Çevresi tarafından oldukça sevilen bir isim olan Kayar’ın ölümü sonrası, sosyal medyada taziye mesajları paylaşıldı. Aykut, sevenlerinin gözyaşları arasında Çakmak mezarlığında toprağa verildi.

Öte yandan Suriyeli mülteci işçiler Abdurrezzak Beşar (22), Ahmed Abdullah (34) ve Eyyub Babadi (35) ile Furkan Pesin ve Turgay Yıldırım’ın tedavisi sürüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı