REKLAMI GEÇ

Gazeteci Şener’den ‘ünlü’ ifadesine tepki ve yanıt

Gazeteci Şener’den ‘ünlü’ ifadesine tepki ve yanıt

Gazeteci Nedim Şener, Denizlili tekstilci iş insanı Ahmet Gökşin’den şikayetçi olmasıyla ilgili habere cevap verdi. Denizli Haber’in kullandığı ifadeleri eleştiren Şener, davacı olduğu tekstilci iş insanı Ahmet Gökşin’e de ‘terbiye yoksunu’ dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Kasım 2020 Cuma, 12:58

Denizli-İstanbul hattında twitter üzerinden başlayan ve ünlü isimlerin dahil olduğu polemik sürüyor. Denizlili ünlü tekstilci iş insanı Ahmet Gökşin’in kullandığı ifadelerden ötürü şikayetçi olan ünlü gazeteci Nedim Şener, olayı haberleştiren Denizli Haber’e de twitter üzerinden cevap verdi.

Denizli Haber’in twitter paylaşımının altına yorum yapan Şener, gazetemizin kullandığı ‘ünlü’ ifadesini eleştirerek, kendisinin mağdur bir vatandaş olduğunu söyledi. Şener, karakolda ifade verdiği paylaşımı yapan iş insanı Ahmet Gökşin için kullandığımız ‘ünlü’ ifadesine de tepki gösterip, “Terbiye yoksunu, sıradan biri” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

OSMAN UĞUR   -  Bağlantı 13 Kasım 2020, 23:39

DENİZLİ HALKINA VE ÜLKE EKONOMİSİNE SAĞLADIĞI KATKILAR HARİCİNDE ,EĞİTİM VE DOĞAYA SAĞLADIĞI KATKILAR İLE ÖVÜNÇ KAYNAĞIMIZ AHMET GÖKŞİN BEYEFENDİNİN BÖYLE SAÇMA SAPAN BİR TARTIŞMA POLEMİĞİYLE VAKİT KAYBETMESİ BİZLERİ ÜZER.

Veli Dede   -  Bağlantı 13 Kasım 2020, 13:10

Ey Nedim Şener sen kimsin ya.Şehrimizin ve ülkemizin saygın işadamlarından sayın Ahmet Gökşin bu ülkeye sağladığı artı değerin ve istihdamın ne kadarını sağlıyorsun ki.Bol bol laf salatası.O gurumuzdur.Önce sen haddini bil.Sen “daha sıradan” birisin

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı