REKLAMI GEÇ

Görevden alınan Büyüksoy’dan manidar paylaşımlar

Görevden alınan Büyüksoy’dan manidar paylaşımlar

Görevden alınan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Büyüksoy’dan manidar paylaşımlar. Görevden alma kararının eline ulaşmasının ardından önce sosyal medyadaki hesabının ismini “Kar fırtınası tipi” olarak değiştirdi, ardından da bazı yerlere gönderme olarak algılanan paylaşımlar yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Mayıs 2020 Çarşamba, 18:25

Denizli’de 6 yıldır Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak görev yapan Fikret Büyüksoy, görevinden alındı ve Bakanlığın Yüksek Fen Kurulu Başkanlığı’nda mühendis olarak görevlendirildi. Bir nevi ‘kızağa çekilmesi’ anlamını taşıyan bu görev yeri değişikliğinin ardından Büyüksoy sosyal medyada manidar paylaşımlar yaptı.

MÜDÜR BEY’İN İSMİ, KAR FIRTINASI TİPİ OLDU
Görevden alınma yazısının eline ulaşmasının ardından ilk iş olarak sosyal medyadaki hesabının ismini değiştiren Fikret Büyüksoy, hesap ismi olarak “Kar fırtınası tipi” yazdı. 2 Mayıs’ta yaptığı sosyal medyada isim değişikliğini takipçileriyle de paylayan Büyüksoy, bundan sonra bu ismi kullanacağını duyurdu.

MANİDAR PAYLAŞIMLAR
Sosyal medya ismini değiştirmesinin ardından manidar paylaşımlar yapmaya başlayan Büyüksoy, 3 Mayıs’ta yaptığı paylaşımda “Barış, kazandığını sananların ne kadar kazandığını hesapladığı, gardını indirdiği süredir” yazdı.

Büyüksoy bugün de bazı çevrelere gönderme olarak algılanan bir paylaşım daha yaptı. Büyüksoy paylaşımında, “Bazen Allah’a havale etmek lazım…” diye yazdı.

Büyüksoy, ilginç yazıların bulunduğu bir kitaptan da zaman zaman alıntılar, zaman zaman da sayfa fotoğrafları da paylaştı.

BAKANLIĞIN LİSTESİNDE ‘MÜHENDİS’ OLARAK GÖRÜNÜYOR
Öte yandan, Müdür Büyüksoy’un 3 Mayıs’ta yapılan atamasının ardından Yüksek Fen Kurulu Başkanlığı Personel Listesi’nde isminin karşısında, unvanına mühendis olarak yazıldığı gözlendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı