REKLAMI GEÇ

Günlerdir yardım dilenen kediyi Denizli ekibi böyle kurtardı

Günlerdir yardım dilenen kediyi Denizli ekibi böyle kurtardı

Deprem bölgesinden gelen acı görüntüler herkesin yüreğini dağlıyor. Fakat bazı haberler yüreklerdeki umutlara su serpiyor. Denizli Valisi Ali Fuat Atik’e ulaşan bir yurttaş yardım istedi. Günlerdir yıkıntıların arasından yardım dilenen kedi kurtarıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Şubat 2023 Pazar, 16:17

İlk gününden bu yana deprem bölgesinde çalışan Denizli Valisi Ali Fuat Atik’e ulaşan bir mesaj, bir kedinin kurtarılmasını sağladı. Vali Atik’in cep telefonuna Antakya’da yaşayan bir yurttaş mesaj gönderdi. Mesajda, Uğur Mumcu Meydanı yakınlarındaki bir binadan günlerdir bir kedi sesi geldiği belirtiliyordu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ekiplerinin büyük çoğunluğu Antakya’da görev yapıyor. Özellikle Vali Atik’in yönlendirmesiyle ekipler belirtilen bölgeye gitti. Kedinin sesi sokağı inletiyordu. Alt katları yıkılan bir binanın son katındaki kedi, pencereden durmaksızın yardım istiyordu.

Ekipler, sepetli vinç yardımıyla kediyi aldı. Sahiplerinin nerede olduğu bilinmeyen kedi, aşağıya indirildi. Ayrıca ihbarı yapan yurttaş ise kediye sarılarak evine götürdü.

İşte o anların videosu:

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı