REKLAMI GEÇ

Hayvansever sokak kedisi için kampanya başlattı

Hayvansever sokak kedisi için kampanya başlattı

Denizli’de bir hayvansever, hidrosefali hastası Umut isimli sokak kedisi için kampanya başlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ağustos 2020 Çarşamba, 13:02

Hayvansever Naz Yılmaz’a 2 aylıkken tedavi edilmesi için getirilen Umut’un hidrosefali rahatsızlığı bulunuyor. 6 aylık olan Umut kedinin rahatsızlığı tekrar nüksettiği için Yılmaz, tedavi edilmesi adına birçok kliniğe başvurdu. Tedavi masrafı olarak 10 bin lira istenen Umut için Yılmaz’ın çevresinden ötenazi yaptırması talebi geldi.

Ancak Yılmaz, tedavisini üstlendiği Umut kedi için ötenaziyi değil bir kampanya başlatarak hayatta tutmayı tercih etti. Sosyal medyadan “Umut Fotoğraflarda Kalmasın” isimli kampanyasının duyurusunu yapan Yılmaz, 10 bin lira toplamayı hedefliyor.

Naz Yılmaz, “Hidrosefali olan kedimizin yaşamı tedavi edilmediği takdirde ölüm ile sonuçlanabilir. Çok araştırma yaptım şuan İzmir’de acılarını biraz olsun dindirmek için bir ilaç bulabildim. Ankara’da 10 bin liraya mal olacak tedavisi yapılmazsa ölebilir. Çok kısa zamanımız kaldı. Baktığım canlıların ve diğerlerinin ötenazi olmasını asla istemiyorum. Umut da bunlardan birisi… O’nu yaşatmak için elimizden geleni yapacağız. Sahibi olduğum pet kuaföründe normalde 150 liraya yaptığımız yıkama ve makas tıraşını Umut için 50 liraya yapacağız. Gerekirse sabaha kadar çalışıp Umut’u yaşatacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı