REKLAMI GEÇ

Hem valilik, hem sağlık müdürlüğünden uyarı: Koronavirüsün aile içi bulaşma oranı arttı

Hem valilik, hem sağlık müdürlüğünden uyarı: Koronavirüsün aile içi bulaşma oranı arttı

Denizli’de fabrikaların kapandığı, Denizli Valiliği’nin uyarı üstüne uyarı yaptığı koronavirüsle ilgili hem bilgi paylaşımı hem de uyarı geldi. Valilik ve Sağlık Müdürlüğü, ‘koronavirüsü aile fertlerinin birbirine bulaştırma oranının arttığına dikkat çekti, özellikle yaşlılar için uyardı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Temmuz 2020 Çarşamba, 23:49

Son günlerde koronavirüsün fabrikaların kapanmasına, ölümlere neden olduğu Denizli’de Denizli Valiliği’nden bir uyarı daha geldi. Bir gün önce fabrikadaki işçilerin birbirine ve ailelerine bulaştırdığı ve bir kişinin öldüğünü duyuran Denizli Valiliği, bu kez de aile içi bulaşma oranına dikkat çekti.

Denizli Valiliği, sosyal medya ağlarında yaptığı paylaşımla “İlimizdeki vaka artışlarında aile içi bulaşların arttığını görmekteyiz. Virüsü bilmeden yayma ihtimaline karşı tedbirli olalım. Yaşlılarımızı yalnız bırakmayalım derken, hastalığı onlara taşıyabileceğimizi unutmayalım. Lütfen maskemizi takalım sosyal mesafeyi koruyalım” dedi.

Aynı paylaşımı alıntılayan Denizli Sağlık Müdürlüğü ‘aile içi bulaşma oranının artışına dikkat çekerek, “İlimizdeki vaka artışlarında aile içi bulaşların arttığını görmekteyiz. Virüsü bilmeden yayma ihtimaline karşı tedbirli olalım. Yaşlılarımızı yalnız bırakmayalım derken, hastalığı onlara taşıyabileceğimizi unutmayalım. Lütfen maskemizi takalım sosyal mesafeyi koruyalım” uyarısı yaptı.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı