REKLAMI GEÇ

Hıfzıssıhha Meclisi, paket servis ve kooperatif genel kurullarıyla ilgili yeni kararlar aldı

Hıfzıssıhha Meclisi, paket servis ve kooperatif genel kurullarıyla ilgili yeni kararlar aldı

Koronavirüs önlemleri çerçevesinde uygulanacak sokağa çıkma yasaklarında paket servise düzenleme geldi. Hafta içi günlerde 24.00’e kadar, hafta sonları ise 10.00-20.00 saatleri arasında hizmet verilebilecek… Kooperatiflerin genel kurulları da ertelendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Nisan 2021 Cuma, 21:13

Denizli İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi Vali Ali Fuat Atik başkanlığında, Kovid-19 tedbirlerini görüşmek üzere olağanüstü toplandı.

Meclis, hafta içi ve hafta sonlarında uygulanacak sokağa çıkma yasaklarında paket servise yeni düzenlemeler yaptı. Kararda 21.00-24.00 saatleri arasında yeme-içme yerlerinin paket servis şeklinde hizmet verebilecekleri, tam gün sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan pazar günlerinde ise yeme-içme yerlerinin 10.00-20.00 saatleri arasında sadece paket servis şeklinde hizmet verebilecekleri hususu uygulamaya geçirildiği hatırlatıldı.

Kararda, Bakanlığın yeni yazısına göre “Vatandaşlarımızın yemek ve gıda ihtiyaçlarının online sipariş yoluyla karşılanabilmesi ve uygulamada birliğin sağlanması amacıyla tam gün sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak 11 Nisan 2021 Pazar gününde; lokanta/kafe/restoran gibi yeme-içme yerlerinin hafta içi olduğu gibi 10.00-24.00 saatleri arasında paket servis şeklinde hizmet vermelerine karar verilmiştir” denildi.

Meclis, kooperatiflerin genel kurullarının, ikinci bir karar alınıncaya kadar ertelendiği belirtildi.

Meclis ayrıca Pamukkale ve Karahayıt’ta turlara hizmet veren tesislerin yemek servislerini yapabileceklerini belirten karar aldı. Fotoğraf: Anadolu Ajansı

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı