REKLAMI GEÇ

Hırsızların tekerleklerini çaldığı yangın tankeri, Büyükşehir tarafından yenilendi

Hırsızların tekerleklerini çaldığı yangın tankeri, Büyükşehir tarafından yenilendi

Buldan’ın Bostanyeri Mahallesi’nde, 18 Kasım günü yangın tankerinin tekerlekleri çalındı. Olaydan kısa süre sonra, Denizli Büyükşehir Belediyesi, yeni tekerlek takımını Muhtar Muhammet Yeşildağ’a teslim etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Kasım 2021 Perşembe, 11:48

Türkiye, kırsal alanlardaki yangın tankerlerinin önemini bu yaz yaşanan orman yangınlarında gördü. Birçok yangın, bu tankerler sayesinde büyümeden söndürüldü ya da büyüyen yangınlara takviye olarak gönderildi.

Ancak Buldan’da üzücü bir olay yaşandı. Artık her şeyi çalan hırsızlar, tankeri götüremedi ama iki tekerleğini çalarak götürdü.

Bostanyeri Mahallesi’nde Kumralı Paşa Türbesi mevkisinde bulunan yangın tekerlekleri 18 Kasım tarihinde kimliği belirsiz kişiler tarafından çalındı.

Bu kadarına da pes dedirten hırsızlığa mahalle muhtarı Muhammet Yeşildağ “Kendi malım olsa bu kadar üzülmedim. Buldan uzak yol sıkıntımız var. Bu tanker bizim için büyük önem taşıyor” diyerek isyan etti.

Olaydan 5 gün sonra Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yardıma koştu; yeni lastik ve jantlar Muhtar Yeşildağ’a teslim etti. Yeşildağ Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı