REKLAMI GEÇ

İş insanı Ahmet Gökşin’den Şener’e Denizli Haber üzerinden cevap

İş insanı Ahmet Gökşin’den Şener’e Denizli Haber üzerinden cevap

Denizlili tekstilci iş insanı Ahmet Gökşin ile Gazeteci Nedim Şener arasında ‘şikayetçi olma’ üzerinden başlayan polemik Denizli Haber üzerinden sürüyor. Gökşin, Şener’e verdiği cevap yorumunda, “Google’a girip kişilerin geçmişine bakarsanız, terbiye konusunda kimin ne olduğunu herkes görebilir” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Kasım 2020 Cuma, 20:44

Denizli-İstanbul hattında twitter üzerinden başlayan ve ünlü isimlerin dahil olduğu polemik sürüyor. Denizlili ünlü tekstilci iş insanı Ahmet Gökşin’in kullandığı ifadelerden ötürü şikayetçi olan ünlü gazeteci Nedim Şener, olayı haberleştiren Denizli Haber’e de twitter üzerinden cevap vermişti.

Cevabın haberleştirildiği twitter paylaşımına İş İnsanı Ahmet Gökşin de yorum yaparak cevap verdi. Sert ifadeler kullanan Gökşin, “Benim işim mal üretmek, ihraç etmek, istihdam yaratmak. Onun işi laf üretmek, trollük yapmak. Google a girip kişilerin geçmişine bakarsanız, terbiye konusunda kimin ne olduğunu herkes görebilir” dedi.

Yorumlar

Bekir yılmaz   -  Bağlantı 14 Kasım 2020, 20:30

nedim sener dönek ve satılmış beş para etmez bir kişidir, ama ahmet bey örnek bir beyefendidir kaliteli iş insanıdır

basicman   -  Bağlantı 14 Kasım 2020, 13:19

nedim şener i televizyondan,ahmet gökşin i denizli deki tekstil işleri ve basından tanıyorum.zannımın terazisinde olumlu manada ahmet gökşin ağır basıyor.terazim ülke ve insanlık için yaptıkları ve her konuda görüş bildirmesi şener in.

Bilal   -  Bağlantı 14 Kasım 2020, 04:27

Nedim Şener e bilirim şahsen Ahmet Gökşine bilmem ama şunu söyleyeyım biri diğerine Vezir biri diğerine Deli olacak bu konuda bu şekilde kapanacak hiç davayla şunla bunla uğraşılmayacak ikisinin hatası budur onların sorunu Allah kolaylık versin ikis

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı