REKLAMI GEÇ

İŞKUR, kadın konuk evlerindeki 23 kadına eğitim verdi

İŞKUR, kadın konuk evlerindeki 23 kadına eğitim verdi

Denizli Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü (İŞKUR) kadın konuk evlerinde kalan 23 kadın için eğitim programı düzenledi. Eğitimde kadınlara, piyasa bilgileri ve iş arama teknikleri eğitimi verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Eylül 2020 Pazartesi, 12:26

İŞKUR, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile yaptığı işbirliği çevresinde; eşinden ya da ailesinden şiddet gören, kalacak yeri bulunmayan ve devletin himayesine sağınan Kadın Konuk Evlerinde kalan kadınlar için eğitim düzenledi.

Kadınlar, gençler, engelliler, uzun süreli işsizler, eski hükümlüler, tedavi görmüş madde bağımlıları gibi özel politika gerektiren gruplarda yer alanlara yönelik yoğunlaştırılmış iş ve meslek danışmanlığı programı olan İş Kulüpleri bünyesinde verilen eğitimden Denizli’deki kadın konuk evlerinde kalan 23 kadın yararlandı.

İş arama becerilerinin geliştirilmesine yönelik yapılan iş kulübü eğitiminde, işgücü piyasası ve işveren beklentileri, mesleki eğitim, işbaşı eğitim programı ve toplum yararına çalışma programları, iş arama kanalları, özgeçmiş hazırlama, telefon görüşmeleri, mülakat teknikleri, beden dili ve iletişim eğitimleri verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı