REKLAMI GEÇ

İyi Parti kurucularından Avukat Can Çapar, kongre sonrası istifa etti

İyi Parti kurucularından Avukat Can Çapar, kongre sonrası istifa etti

İyi Parti’nin kuruluşunda yer alan, gençlik kolları başkanlığı ve GİK üyeliği il başkan yardımcılığı gibi görevler yapan Avukat Can Çapar “Kuruluş ayarlarını yitirdi” diyerek partisinden istifa etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Nisan 2024 Pazartesi, 10:27

İyi Parti’nin kuruluşundan bu yana çeşitli görevlerde yer alan Çapar, istifasını ve e-devletten aldığı istifa sonlandırma görüntüsünü sosyal medya üzerinden paylaştı. İyi Parti’de aldığı görevleri hatırlatan Çapar, kurultayın hiçbir şeyi değiştirmeyeceğine inandığını söyledi. Çapar istifa açıklamasında şunları kaydetti:

İYİ Partiye duyulan toplumsal güven uzunca bir zamandır ortadan kalkmış ve onarılamaz biçimde zedelenmiştir. Bugün yapılan olağanüstü kurultayda da hiçbir şey değişmemiştir.

İYİ Partinin politika üretemez hale gelerek ve kuruluş ayarlarını yitirmiş olması, toplumdaki karşılığını yitirmiş olması, teşkilatların sesinin dikkate alınmaması ve kaybet-kaybettir düsturuyla siyasete devam etmesi, merkezden, makul ve makbuldan koparak siyaset üretemez bir hal alması sebebiyle kurucularından olma şerefi yaşadığım İYİ Parti İl yönetim kurulu üyeliğimden ve parti üyeliğimden istifa ediyorum.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı