REKLAMI GEÇ

İyi Partili eski sağlık müdürünün iddiasına cevap: Gerçek değil

İyi Partili eski sağlık müdürünün iddiasına cevap: Gerçek değil

İyi Parti Başkan Yardımcısı ve eski Sağlık Müdürü Süleyman Kaynar, Denizli’deki yoğun bakım ünitelerinin dolu olduğunu, bu nedenle iş kazası geçiren 17 yaşındaki bir gencin yaşamını kaybettiğini iddia etti. Sağlık Müdürlüğü ise iddiayı yalanladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Kasım 2020 Cumartesi, 17:31

Bir dönem Denizli sağlık müdürlüğü yapan, emekli olduktan sonra siyasete atılan ve şu anda İyi Parti Denizli İl teşkilatında siyasi işlerden sorumlu il başkan yardımcısı olarak görev yapan Dr. Süleyman Kaynar, dün vahim bir iddia ortaya attı.

İyi Parti’nin kendisi tarafından “İYİ Parti Denizli Siyasi İşlerden Sorumlu il başkan yardımcısı Uz. Dr. Süleyman Kaynar Denizli’de iki gün önce yaşanan ve bir gencin ölümüyle sonuçlanan acı bir gerçeği ortaya çıkardı” şeklinde bültene dönüştürülerek servis edilen açıklamada Kaynar, “Bu vahim tablonun en acı örneğini 2 gün önce yaşadık. 17 yaşında iş kazası geçiren bir gencimiz acil olarak hastaneye gönderilmiş, tedavisinin yoğun bakım ünitesinde yapılması gerektiği halde yoğun bakımda yer olmadığı için gencecik bir evladımız dün akşam hayatını kaybetmiştir” dedi.

Ailesine ait plastik doğrama atölyesinde çalışırken, yüksekten düşme sonucu yaralanarak hastaneye getirilen genç için Denizli Sağlık Müdürlüğü açıklama yaptı. Sağlık Müdürlüğü’nün açıklamasında, iddiayı ortaya atan Kaynar’ın ismi hiç zikredilmezken, ‘basında çıkan haberler üzerine açıklama yapıldığı’ bildirildi.

Açıklamada, yaralı gencin saat 17.46’da acil servise girdiği ve genel durumunun kötü olduğu bilgisi paylaşıldı. Beyin cerrahı tarafından yapılan muayenede yoğun bakımda durumunun stabil hale gelmesinin beklenmesi yönünde görüş bildirilen gencin yoğun bakıma çıkmadan yaşamını yitirdiği belirtildi, “Yoğun bakımda hasta için yatak ayarlanmasına rağmen henüz acil serviste mekanik ventilatöre bağlı halde iken kardiyak arrest gelişmiş, resüssitasyona cevap vermemesi üzerine saat 20:45’de exitus olarak kabul edilmiştir.
Yoğun bakım ünitelerinin dolduğu ve iş kazası geçiren bir gencin yatak olmadığı için kurtarılamadığı iddiası gerçeği yansıtmamaktadır” denildi.

Yorumlar

Talat   -  Bağlantı 7 Kasım 2020, 22:25

Bence de gerçek çünkü hastamız 4 gün önce yoğun bakıma yatması gerekirken 2 gün paü acilinde yattı

celal   -  Bağlantı 7 Kasım 2020, 18:18

Bu partide kimden doğru bişey duyduk ki bu doğru olsun. Yılan misali nereleri doğru ki…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı