REKLAMI GEÇ

Kaçak düğünde koronavirüs şoku. 35 kişinin testi pozitif çıktı

Kaçak düğünde koronavirüs şoku. 35 kişinin testi pozitif çıktı

Güney’de bağ evinde yapılan kaçak düğün koronavirüs şoku yaşattı. Düğüne katılanlar arasında bulunan pozitif bir kişi nedeniyle mekanda bulunanların neredeyse tamamı koronaya yakalandı. Olayın ortaya çıkmasının ardından soruşturma başlatıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ekim 2020 Pazar, 14:40

Koronavirüs önlemlerinin başında gelen kalabalık oluşturulmaması kuralı nedeniyle düğünlere sınırlama getirilmişti. Ancak, sınırlamaya rağmen bu yasağı duyarsızca çiğneyenlere Güney’de bir aile de katıldı.

İZİNDEN SONRA DA DEVAM ETTİLER
Güneyl’de düğün için izin alan bir aile, bağ evinin bahçesinde düğün yaptılar. Alınan izin süresinin sona ermesinin ardından düğünü bitirmek yerine kapalı bir alana geçen davetliler, düğünlerine burada da kaçak olarak devam ettiler.

POZİTİF BİR KİŞİ HERKESE BULAŞTIRDI
Düğüne katılanlar arasında bulunan korona pozitif olan bir kişi tüm davetlilere virüs bulaştırdı. Düğünden sonra katılan bazı davetlilerin belirti göstermesi üzerine yapılan testler pozitif çıktı. Filyasyon ekibinin çalışmasında da virüsün bulaştığı yerin kaçak düğün olduğu belirlendi.

YAKLAŞIK 35 KİŞİ
Düğüne katılanlardan yaklaşık 35 kişinin yapılan testleri pozitif çıktı. Bu kişilerin düğün sonrası temas ettiği kişiler ile birlikte sayı bir anda yükseldi. Güney’de şu anda yaklaşık olarak 150 kişinin korona testlerinin pozitif çıktığı öne sürüldü.

KAYMAKAMLIK SORUŞTURMA BAŞLATTI
Güney Kaymakamlığı, kaçak düğünde yaşanan koronavirüs şokunun ardından soruşturma başlattı. Filyasyon ekibinin çalışmasının ardından da temaslı olanlarla birlikte çok sayıda kişinin karantinada olduğu öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı