REKLAMI GEÇ

Kar nedeniyle karayolları kapandı, insanlar mahsur kaldı

Kar nedeniyle karayolları kapandı, insanlar mahsur kaldı

Denizli ve bölgesini etkisi altına alan kar yağışı karayollarının kapanmasına neden oldu. Denizli’den Antalya ve Muğla, Tavas’tan da Aydın yönüne gidişler kapandı. Ekipler yolları açmaya çalışıyor ama insanlar mahsur kaldı. Denizli Valisi Ali Fuat Atik, “özel aracınızla çıkmayın” uyarısı yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Şubat 2023 Pazartesi, 00:52

Akşam saatlerinde başlayan kar yağışı özellikle karayolundakileri olumsuz etkiliyor. Akşam saatlerinde bastıran karla birlikte özellikle Cankurtaran bölgesinde yollar kapanmıştı. Araç geçişine izin verilmeyen bölge, yavaş yavaş tahliye ediliyor.

Denizli’den Antalya yönüne giden yol da trafiğe kapandığından araç geçişine izin verilmiyor. Denizli-Muğla yolu da trafiğe kapalı. Özellikle dağlık alanda kalan araçların kurtarılması için iki şehrin ekipleri de çalışıyor. Kızılay ekipleri, mahsur kalan vatandaşlara kumanya ve su dağıtıyor.

Aynı şekilde Tavas ile Karacasu arasındaki yol da trafiğe kapalı. Ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğü yol kısa sürede yeniden kapanıyor. Bu nedenle trafik güçlükle ilerliyor.

Denizli Valisi Ali Fuat Atik de yolların açık tutulması için ekiplerin görevde olduğunu belirtti ve “özel araçla çıkmayın” uyarısı yaptı.

Yorumlar

bilal   -  Bağlantı 6 Şubat 2023, 12:41

Demekki neymiş kar esaretmiş bilginize

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı