REKLAMI GEÇ

Kayıp Alzheimer hastası ölü bulundu

Kayıp Alzheimer hastası ölü bulundu

Pamukkale’nin Küçükdere Mahallesi’nde 21 gündür kayıp olan Alzheimer hastası yaşlı adamın cesedi ormanlık alanda bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ağustos 2020 Perşembe, 09:46

Alınan bilgiye göre, Küçükdere Mahallesi’nde 4 Ağustos’ta evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Alzheimer hastası Hüseyin Daştan’ı (90) arama çalışmaları devam ederken, ormanlık alanda koyun otlatan çobanlar, akşam saatlerinde bir erkek cesedi buldu.

İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekiplerinin yaptığı incelemede, cesedin Hüseyin Daştan’a ait olduğu tespit edildi.

Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Daştan’ın cenazesi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Küçükdere Mahallesi’nde yaşayan Alzheimer hastası Hüseyin Daştan’ın 4 Ağustos’ta evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamaması üzerine ailesi ertesi gün kayıp başvurusunda bulunmuştu. Jandarma ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve Arama Kurtarma Derneği (AKUT) ekiplerince arama çalışması başlatılmıştı. DENİZLİ (AA)

Yorumlar

MEHMET   -  Bağlantı 27 Ağustos 2020, 18:25

SAR ekiplerinden İHH,DAK ve Acil Afet Haberleşme birimi olan TRAC Denizli Şubesi de operasyonda destek vermiştir. Lütfen bu ekiplerin de desteklerini göz ardı etmeyelim.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı