REKLAMI GEÇ

Köpek korkusu Denizlili Rabia’yı canından etti

Köpek korkusu Denizlili Rabia’yı canından etti

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi’nde öğrenim gören Denizlili Rabia Kallı, yurda dönerken köpekten korkup yola atladı, bir otomobilin çarpmasıyla ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan ve yoğun bakımda tedaviye alınan Rabia Kallı kurtarılamadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Mart 2022 Cumartesi, 13:12

Aslen Denizli’nin Tavas ilçesinden olan ve ailesiyle Muğla’nın Milas İlçesi’nde yaşayan Rabia Kallı (20), Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Psikoloji Bölümü 1. sınıf öğrencisiydi.

6 Mart günü okuldan çıkıp yurda giden genç kız, sokak köpeğinin havlaması sonucu paniğe kapıldı ve kaçmaya başladı. Bu sırada yola çıkan genç kız bir otomobil çarpması sonucu ağır yaralandı.

112 ekipleri tarafından Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırılan Rabia Kallı tedavi altına alındı.

Yoğun bakımda tedavisi devam eden Rabia Kallı’dan 6 gün sonra acı haber geldi. Genç kız, yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Yorumlar

İşçi   -  Bağlantı 13 Mart 2022, 13:34

Pamukkale ilçesi hacıserpil kabaklı i. Ö okulunun yanında da var köpek sürüsü gelene geçene saldırıyorlar orada bir kadın var besliyor herkes şikayetçi ama kurumlardan bir müdehale yok dibinde çocuk parkı var

Zekeriyakorkmaz   -  Bağlantı 12 Mart 2022, 17:52

Bu cuma okul çıkişinda lozan caddesinin ilk ışiklarinda köpek çetesi bir erkek ögrenciye saldirdi korkan ogrenci ışiklarda kendini yola atti. Ilaki bir facianin olmasi mi lazim.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı