REKLAMI GEÇ

Korona şüphelisi hastaneden kaçtı

Korona şüphelisi hastaneden kaçtı

Koronavirüs şüphesi nedeniyle Denizli Devlet Hastanesi’nde tedavi gören bir kişi hastaneden kaçtı. Polis ve sağlık ekipleri seferber oldu, kısa sürede yakalandı, ikna edilerek hastaneye getirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Haziran 2020 Salı, 15:51

Yapılan son açıklamalara göre Denizli’de koronavirüs vakaları yok denecek kadar azaldı, kentte normalleşme süreci başladı. Koronavirüs vakalarının en yoğun olduğu günlerde korona belirtisi gösteren kişilerin hastaneden kaçmaları ya da izinsiz uzaklaşmaları haberlere konu olmuştu.

Uzun zamandır rastlanmayan olay bugün Denizli Devlet Hastanesi’nde tekrar etti. Koronavirüs belirtileri gösteren S.B. hastanenin acil bölümünden kaçtı.

Sağlık ekipleri S.B.’nin kaçtığını fark edip durumu polis ekiplerine bildirdi.

Acil girişenden kaçıp yaklaşık 100 metre ilerideki Denizli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin önüne gittiği belirlenen S.B.’yi yakalamak için polis ve sağlık ekipleri seferber oldu. Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Ekipler, hastane yakınında bulunan S.B.’nin etrafını sararak ikna etmeye çalıştı. İkna edilen korona şüphelisi S.B. sağlık ekiplerince üst düzey önlemlerle kontrol altına alınarak tekrar hastaneye götürüldü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı