REKLAMI GEÇ

Kovit-19 pozitif çıkan belediye başkanı son 4 günde binlerce kişiyle görüşmüştü

Kovit-19 pozitif çıkan belediye başkanı son 4 günde binlerce kişiyle görüşmüştü

Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay kovit-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu. Akçay, testten önceki 4 günde hiç olmadığı kadar yoğundu; 4 gün önce Vali Atik ile birlikte çarşı pazar gezip denetim yaptı, 2 gün önce yüzlerce kişilik Ak Parti kongresine katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Eylül 2020 Salı, 12:21

Beyağaç’ın Ak Partili Belediye Başkanı Mustafa Akçay, dün (14 Eylül) yaptırdığı koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu, sosyal medya hesabından evde karantinada olacağını söyledi. Akçay ile birlikte yakın mesaide bulunan personelin de karantinaya alındığı belirtilirken. Asıl dikkat çeken ise Beyağaç’ın son 4 günde hiç olmadığı kadar hareketli olmasıydı.

AKÇAY’IN 4 GÜNLÜK YOĞUNLUĞU
Çünkü 14 Eylül günü test yaptırdığını ve pozitif çıktığını duyuran Belediye Başkanı Mustafa Akçay, Perşembe günü (10 Eylül) Denizli Valisi Ali Fuat Atik ile birlikte kentin daire müdürü düzeyindeki çok sayıda yöneticisi ile görevli memurları ağırlamış, iki gün sonrasında; yani Cumartesi günü (12 Eylül) Ak Parti kongresinde yüzlerce insanla bir araya gelmişti.

VALİ ATİK’İN ZİYARETİ VE KORONAVİRÜS DENETİMİ
Denizli Valisi Ali Fuat Atik, İçişleri Bakanlığı genelgesi gereği katılmak zorunda olduğu denetimi 10 Eylül günü Beyağaç ilçesinde yaptı. Belediye Başkanı Mustafa Akçay ile birlikte ilçe turu atan Vali Atik, hem denetim yaptı, hem de vatandaşları dinledi. Tüm bu denetime Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay da katıldı. Akçay, denetimin tamamında maske taktı ama bazı zamanlarda sosyal mesafeye uyulmadığı gözlendi.

AK PARTİ KONGRESİ
Mustafa Akçay’ın yine toplu bir organizasyona katıldığı olay 12 Eylül Cumartesi günüydü. Ak Parti’nin devam eden kongrelerinde bu hafta Beyağaç da vardı. Beyağaç İlçe Başkanı Mustafa Tekin’in tekrar göreve geldiği kongre Beyağaç Belediyesi’nin turistik amaçla yaptığı Hanay Evleri avlusunda yapıldı. Kongre açık alanda yapıldı, hatta Mustafa Akçay, kongre ile ilgili paylaşımında, “Maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyarak” kongre gerçekleştirdiklerini söyledi.

Fotoğraflara bakıldığında Akçay’ın milletvekilleri başta olmak üzere birçok insanla toplu fotoğraf çektirirken yan yana durduğu gözlendi. Akçay’ın tüm bu organizasyonlar sırasında virüs taşıyıp taşımadığı ise bilinmiyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı