REKLAMI GEÇ

Kurban Bayramı hazırlıkları başladı

Kurban Bayramı hazırlıkları başladı

İl Hayvan Sağlığı Zabıtası Komisyonu, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde artan hayvan hareketlerinin kontrolünün sağlanması amacıyla bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Haziran 2022 Salı, 15:06

Vali Yardımcısı Abdullah Etil başkanlığında, Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantıya İl Tarım ve Orman Müdürü Şakir Çınar, İl Müdürü Yardımcısı Mehmet Atmacoğlu, Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ramazan DEĞİRMENCİ, Ziraat Odası Başkanı Hamdi GEMİCİ, Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ali ŞAHİN, Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü Mehmet Ali Uzakgider, İl Sağlık Müdürlüğü Çevre ve Çalışan Sağlığı Şube Müdürü Niyazi Akman, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Niyazi Demirkaya, İl Jandarma Komutanlığı Kıd. Astsubay Meftun Anaklı ve komisyonda yer alan İl Müdürlüğü teknik personel katıldı.

Toplantıda yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde alınması gereken tedbirler konuşuldu. Toplantıda, artan hayvan hareketliliğinin kontrolünün sağlanması, muhtemel hayvan hastalıklarının yayılma riskinin ortadan kaldırılması konularında gerekli görevlendirmeler yapıldı.

Vatandaşların dini vecibelerini sorunsuz yerine getirebilmeleri adına tüm tedbirlerin alınacağı ifade edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı