REKLAMI GEÇ

Maratoncu, 62 kilometre ötedeki evine koşarak gitti

Maratoncu, 62 kilometre ötedeki evine koşarak gitti

Denizlili ultra maratoncu emekli astsubay 62 yaşındaki Ali Karagündüz, form tutmak için yaptığı antrenmanlarında kilometrelerce koşuyor. Karagündüz, dün Yenişehir’deki evinden, Çal Selcen’deki evine 62 kilometre boyunca koşarak gitti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Ağustos 2020 Pazartesi, 14:27

Denizli’yi ulusal ve uluslar arası birçok maratonda temsil eden 62 yaşındaki ultra maratoncu, emekli astsubay Ali Karagündüz, antrenmanlarını sürdürüyor.

Koronavirüs nedeniyle birçok organizasyonun iptal olduğu maratonlar için form tutan Karagündüz, hafta sonu 62 kilometre koştu. Karagündüz, Yenişehir Mahallesindeki evinden çıkıp Çal’ın Selcen Mahallesindeki evine, Irlıganlı, Güzelpınar, Sakızcılar üzerinden tam 62 kilometre boyunca koşarak gitti.

Günlük ortalama 10-12 kilometre arasında koşarak form tuttuğunu belirten Karagündüz, “80 kilometrelik Tuzgölü maratonu vardı, ona hazırlanıyordum. Ancak 80 kilometre ve altındaki maratonlar iptal oldu. Ben de formumu korumak için antrenmanlarımı sürdürüyorum. Daha önnce de bu etabı koşarak gitmiştim, dün de gittim”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı