REKLAMI GEÇ

Mesai saatlerine koronavirüs düzenlemesi

Mesai saatlerine koronavirüs düzenlemesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamu ve özel sektörde esnek mesai uygulamasına geçileceğini söyledi, paket servisi yapan yerler hariç birçok işyeri de saat 22.007de dükkanını kapatacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Kasım 2020 Salı, 20:26

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nın ardından açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, yeni tip koronavirüse karşı geliştirilen aşıların bahar aylarıyla birlikte vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kovid-19 önlemleri çerçevesinde, “Türkiye genelinde geçerli olmak üzere özel sektör ve kamuda esnek mesai uygulaması teşvik edilecek.” diye konuştu.

Erdoğan, “Paket servis hariç olmak üzere lokanta, restoran, kuaför, düğün salonu, yüzme havuzu, halı saha, tiyatro, sinema, konser salonu ve benzeri iş yerlerinde hizmetler saat 22.00’de sona erecektir.” dedi.

Yüz yüze eğitime geçiş konusunda ise Cumhurbaşkanı Erdoğan, salgının seyrine göre, önümüzdeki haftalarda diğer sınıfların durumlarının değerlendirileceğini açıkladı.

Erdoğan, “Avrupa ülkelerinin bir kısmı, İslamı kendilerine göre yeniden tanımlama ve biçimlendirme teşebbüsüne girecek kadar sınırları zorlamaktadır.” dedi. AA

Yorumlar

basicman   -  Bağlantı 4 Kasım 2020, 13:05

son paragraf konuyla alakalı değil..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı