REKLAMI GEÇ

MHP’li başkanlar Akcan ve Şevik yeniden aday

MHP’li başkanlar Akcan ve Şevik yeniden aday

Denizli’de Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) seçilen Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ile Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, yeni dönem için adaylık başvurusunu bizzat genel merkeze yaptılar.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Kasım 2023 Salı, 17:15

Denizli’de MHP’den seçilen iki ilçe belediye başkanı görev yapıyor. Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, 2014 yılından bu yana ilçede belediye başkanı. Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik ise 2014-19 yılları arasında seçilemese de 12 yıldan bu yana görevde.

İlçe halkının sevgisini kazanan iki başkan, yeni dönemde de başkan olabilmek için adaylık başvurusunu bizzat genel merkeze yaptı.

Buldan Belediye Başkanı Şevik, başvuru evrakını teslim ettikten sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştü. Şevik, “Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin takdir ve tensipleriyle 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Buldan Belediye Başkanlığı için adaylık başvurumuzu yaptık” dedi.

Yine evrakını teslim ettikten sonra Genel Başkan Devlet Bahçeli ile görüşen Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan da, “Biz 2014 yılında yola çıkarken, hangi siyasi görüşten olursa olsun herkesi, her kesimi kucakladık. Aynı sokağın çocuklarıyız dedik hiçbir ayrım yapmadan 10 yıl hizmet verdik. 10 yılda Çal, büyük bir aile oldu. Ben de bu büyük ailenin ferdi olarak güzel Çal’ımıza bir dönem daha hizmet etmek istiyorum. Sonuçta güzel aileme 1 dönem daha hizmet edeceğim” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı