REKLAMI GEÇ

Mimarlardan bahar buluşması

Mimarlardan bahar buluşması

Mimarlar Odası’nın her yıl geleneksel olarak düzenlediği ‘Bahar Kahvaltısı’ Pamukkale Tenis Kulübü Marla Restaurant’ta yapıldı. Oda üyelerinin eş ve çocuklarıyla yaklaşık 300 kişinin katılımıyla yapılan kahvaltıda, pandemi nedeniyle birbirinden uzak kalan oda üyeleri güzel bir gün geçirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Haziran 2021 Pazartesi, 14:00

Mesleğe yeni adım atan 60 genç üyeye de rozetlerinin takıldığı kahvaltıda konuşma yapan Mimarlar Odası Denizli Şube Başkanı M. Serdar Alayont “2020 yılının ocak ayında göreve geldik. Pandemi dolayısıyla 1 yıldır etkinlik yapamıyorduk, dolayısıyla bu ilk etkinliğimiz oldu. Bu kadar zamandan sonra bir araya gelmek, birbirimizi görmek hepimizi çok mutlu etti. Aramıza yeni katılan genç meslektaşlarımıza da rozetlerini takacağız. Odamızın genç üye sayısı da giderek artıyor. 650 dolayında üyemiz var ve 40 yaşın altındaki üye sayımız 500 civarında” dedi.

Yeni hizmet binasına geçen yıl nisan ayında taşındıklarını belirten Alayont, şube binasının bodrum kat konferans salonunun yapımına başlandığını ve odanın 15. Genel Kurul’unu bu salonda yapacaklarını sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı