REKLAMI GEÇ

Okul önünde, tükettikleri alkol şişelerini bırakıp giden saygısızlar tepki çekti

Okul önünde, tükettikleri alkol şişelerini bırakıp giden saygısızlar tepki çekti

Kente ve insana saygısı bulunmayanlar, İstiklal Mahallesi’ndeki Merkez Ortaokulu’nun arka giriş kapısındaki banklarda, tükettikleri bira şişelerini bırakıp gittiler. Belediye temizlik yaptı, bankları kaldırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Ekim 2020 Salı, 12:31

Tükettiklerinin ambalajını ortalığa saçıp gidenler bu kez bir eğitim yuvası önünde çirkin görüntüler oluşmasına neden oldu.

İstiklal Mahallesi’ndeki Merkez Ortaokulu’nun Şehit Murat Öztürk Sokağı’na bakan kapısının önünde bulunan bank çevresi alkol alıp pisliğini bırakanların ayıbına sahne oldu.

Bir eğitim yuvasının saçılmış bira şişeleri çirkin görüntü oluştururken, Pamukkale Belediyesi ekipleri bu sabah temizlik için geldi. Saygısızların yarattığı çirkin görüntüyü ortadan kaldıran ekipler, bankları da söküp gitti.

Yorumlar

Veli   -  Bağlantı 20 Ekim 2020, 22:41

Bence okulun içindeki banklarda kaldırılmalı saat 15.00 den sonra okulun içinde 18 yaşından küçük gençler sigara ıçiyorlar birbirlerine bıçak çekiyorlar isterseniz saat 15.00 den sonra gelin görürsünüz okulun alt bahceside bira şişe kırıkları oluyor

BirDost   -  Bağlantı 20 Ekim 2020, 20:47

Oradaki banklar zaten öğretmenler tarafından sigara içmek için kullanılıyordu. Okula gelen öğrenciler öğretmenlerinin sigara dumanı içinden geçip sınıflarına gidiyordu. Kaldırıldığı çok iyi oldu.

Haso   -  Bağlantı 20 Ekim 2020, 18:47

Yurdum insanı, orçolukta sınır tanımıyor. Her geçen gün sınırları aşıyor, kendini genişletiyor malesef

eren20   -  Bağlantı 20 Ekim 2020, 14:34

Millette ahlak kalmayınca ne yapsan boş.Eğitim sil baştan yapılamalı.

Berke   -  Bağlantı 20 Ekim 2020, 13:26

illaki sağda solda kamera vardır, bulun o saygısızları yapıştırın okkalı cezayı ibret olsun bak bir daha sokakta okul önlerinde içiyorlar mı

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı