REKLAMI GEÇ

Pamukkale Turizm 200 şubesini kapatıyor, online satışa geçiyor

Pamukkale Turizm 200 şubesini kapatıyor, online satışa geçiyor

Koronavirüs salgınından en çok etkilenen sekterlerden biri olan şehirlerarası yolcu taşımacılığı, yeni sürece uyum sağlamanın hesaplarını yapıyor. Denizli’nin köklü kuruluşu Pamukkale Turizm de radikal bir karar aldı ve Türkiye genelindeki 250 şubesinin 200’ünü kapatma kararı verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Haziran 2020 Pazartesi, 12:57

Bababalım Ailesi tarafından Denizli’de yarım asır önce kurulan Pamukkale Turizm, bir süredir ekonomik sorunlar nedeniyle zor günler yaşıyordu. Bu süreci atlatan, iflas ve konkordato süreçlerinden çıkan Pamukkale Turizm, Dünya’yı etkisi altına alan koronavirüs salgını sonrası yeniden şekillenmenin hesaplarını yapıyor.

Pamukkale Turizm Genel Müdürü Mustafa Özdalgıç, iş yapış şekillerindeki değişime ilişkin bilgiler verdi. Koronavirüs sonrası hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını belirten Özdalgıç, “İş yapış şekillerimizi değiştiriyoruz. Otogarlar ve şehir içerisindeki belirli satış noktalarını bırakarak yolumuza devam edeceğiz. Tüm Türkiye’de 250 adet şubemiz var. Belirli bir süreç içinde 200 şubeyi kapatacağız. Başka çaresi yok bu işin. Artık ağırlıklı olarak online bilet satışımız olacak. Yolcularımız sağlığı açısından da bu durum çok daha iyi olacak” dedi.

Koronavirüsün şirkete önemli bir yük getirdiğini belirten Özdalgıç, bunun mali faturasının 24 milyon lira olduğunu söyledi.

Yorumlar

Serkan   -  Bağlantı 2 Haziran 2020, 02:57

Online bilet satışı olacak diyorsunuz paralar direk cepte olsun istiyorsunuz bu kadar yazıhanede çalışanlar ne yapıcak herşeyin fişini çekiyorsunuz herşey internetten fabrikalar robotlaşma almasın insanlar internetten bilet Yazık günah çalışanlara

İşci   -  Bağlantı 1 Haziran 2020, 22:09

Firmalar dar boğaza girdiğinde ilk göze çarpan çalışandır kemer sıkma politikası bu noktadan başlar değişmez kaidedir

hasan   -  Bağlantı 1 Haziran 2020, 15:41

Marka olmak kolay değil. Türkiye’de tanınırlığı en yüksek firmalardan biri olan Pamukkale Turizm otobüs işletmesinin yoluna devam etmesini temenni ederim.

Mehmet   -  Bağlantı 1 Haziran 2020, 14:24

Peki kapatacağınız 200 şubede çalışan insanlar ve aileleri ne olacak acaba, bunu hiç düşündünüz mü ?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı