REKLAMI GEÇ

Pamukkale’nin ‘Müze Kart’sız girişi 80 liradan 110 liraya çıktı

Pamukkale’nin ‘Müze Kart’sız girişi 80 liradan 110 liraya çıktı

Kültür ve Turizm Bakanlığı 2021 yılı müze ve ören yerlerine ait giriş ile Museum Pass Kart ücretlerine yüzde 20 ile yüzde 35 arasında zam yaptı. 1 Mayıs’tan geçerli olacak fiyatlara göre Pamukkale’ye giriş 110 TL’ye yükseldi. Müze Kart’a ise zam yapılmadı, 60 TL olarak kaldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Şubat 2021 Pazar, 22:33

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğü Müze ve ören yerlerine ait giriş ile Museum Pass Kart ücretlerinin 1 Mayıs 2021 tarihinden geçerli olmak üzere ‘revize’ edildiğini duyurdu.

Sözcü Gazetesi’nden Latif Sansür’ün haberine göre, geçtiğimiz yıl yüzde 39 arttırılan giriş ücretlerine, yüzde 20 zam daha gelmiş oldu. Türk vatandaşlarına müzelere bir yıl boyunca sınırsız erişim sağlayan 60 liralık Müze Kart fiyatı ise değiştirilmedi.

80 liralık giriş ücretiyle Denizlililerin büyük tepkisini çeken Pamukkale’ye girmek ise Müze Kart’sız artık hayal gibi… Pamukkale ve Hierapolis antik kentine giriş 110 TL’ye yükseldi.

Pamukkale örenyeri ile Hierapolis antik kenti ve otoparkların işletmesi 2018 yılında İsviçre merkezli Sicpa’ya 10 yıllığına verilmişti. Kapak fotoğrafı: My Life Sa Movie

Yorumlar

adar   -  Bağlantı 8 Şubat 2021, 10:14

4 kişilik aile Pamukkale’ye gideceğine en lüks restoranda aile yemeği yesin daha iyi. Bu ne saçmalıktır. Lüks restorana mı giriyoruz.

Bilal   -  Bağlantı 8 Şubat 2021, 05:31

Eksik kalsın gereksiz oraya gideceklerine gelsinler tam Çam Havasına Bedava Hava yakında ondan bile para alırlar:):):):) Dolar artmadı düştü ki yenilecek birşey olsa ondan kondu zam denilir ama ückağıtçılık resmen .

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı