REKLAMI GEÇ

PAÜ rektörün skandalı nedeniyle Twitter’de TT oldu

PAÜ rektörün skandalı nedeniyle Twitter’de TT oldu

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağ’ın eşi Derya Bağ’ı tüm tepkilere rağmen adrese teslim ilanla akademisyen yapmaya çalışması Türkiye gündemine oturdu. Olayla ilgili sosyal medyada binlerce tweet atıldı, Rektör eşiyle ilgili haberler paylaşıldı, yorum yapıldı. Pamukkale Üniversitesi başarılarıyla değil, Rektörün skandalıyla TT oldu, kısa sürede 13 binin üzerinde paylaşım aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ağustos 2020 Cumartesi, 15:26

Denizli uzun süredir PAÜ Rektörü Hüseyin Bağ’ın, üniversitenin gerçek amacı dışındaki icraatlarıyla anılıyor. Bunun son örneği ise bir türlü başaramadığı eşi Derya Bağ’ı üniversiteye akademisyen yapmak için adrese teslim ilan oldu.

Eşi Derya Bağ’ı PADAM’a alabilmek için tamamen eşinin taşıdığı özellikleri kriter olarak koyan Rektör Bağ, amacına ulaşmak için ilk aşamayı geçmiş, sınava katılacak tek isim olarak Derya Bağ kalmıştı.

Sınavı bile beklemeden eşinin adını PADAM’ın resmi internet sayfasında akademisyenlerin arasında gösteren Rektör Bağ, durumu Denizlihaber.com’un gündeme getirmesinin ardından kısa bir düzeltmeyle kurtarmaya çalışmıştı.

TÜRKİYE’YE GÜNDEM, SOSYAL MEDYADA TT OLDU
PAÜ Rektörünün eşini ısrarla üniversiteye akademisyen yapma çabası Türkiye gündemine oturdu. Yerelde yapılan haberlerin ardından konu ulusal medyanın da dikkatini çekti, birbiri ardına PAÜ skandalı haberleri yapılmaya başlandı.

Skandalın hızla yayılması sosyal medya kullanıcılarının da dikkatini çekti. Twitter’da Türkiye gündemleri listesine giren Pamukkale Üniversitesi ile ilgili 13 bin 500 etkileşim yapıldı. Sosyal medya kullanıcılarının tamamı liyakatsiz ve adrese teslim ilan açılmasını eleştirdi, atanamayan gençlerin yaşadıkları dramlara dikkat çekti.

Yorumlar

Pakize   -  Bağlantı 9 Ağustos 2020, 16:39

herkes bulmuş yolunu gidiyor işte adaletin olmadığı yerde ülkede kimden ne beklersin ki

Bakış Açısı   -  Bağlantı 9 Ağustos 2020, 00:10

Kadın adamı rektör yaptı. Adam kadını PROFESÖR Yapamadı olmaz. Kimler PRofesör olmadı ki PAÜ de… 2. en büyük FETO yuvası…

dayana mıyorum   -  Bağlantı 8 Ağustos 2020, 18:58

hanım teyzeyi işallah en kısa sürede daha iyi yerlerde göreceğiz

kamil ahmet   -  Bağlantı 8 Ağustos 2020, 16:34

aşk dediğin bu olsa gerek. aşkından ferhat dağları delmiş çok da abartmamak gerek sevgili rektörün yaptığını

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı