REKLAMI GEÇ

Prof.Dr. Erdal Coşkun’un Fenerbahçe aşkı sınır tanımıyor

Prof.Dr. Erdal Coşkun’un Fenerbahçe aşkı sınır tanımıyor

Beyin Cerrahı Prof.Dr. Erdal Coşkun, Fenerbahçe aşkını çalışma ortamına taşıdı. Prof.Dr. Coşkun, kendisi ve ekibi için enfeksiyon geçirmeyen, teri emen özel kumaştan Fenerbahçe formaları ürettirdi. Şimdi tüm ekip forma ile görev yapıyor.

Sema Kayılı / DENİZLİHABER / 14 Kasım 2020 Cumartesi, 13:42

Pamukkale Üniversitesi Beyin Cerrahi Bölümü Kürsü Başkanı Prof. Dr. Erdal Coşkun’un Fenerbahçe aşkı, hem hastaneye renk getirdi em de teknik tekstil konusunda çığır açtı. Prof. Dr. Coşkun, taraftarı olduğu Fenerbahçe’nin formasını sürekli giyiyor ancak çalışma sırasında giyemiyordu.

Coşkun’un Fenerbahçe aşkı steril ortamlarda koruyucu özellikler taşıyan kıyafetler giymek zorunda olan sağlık çalışanlarına ufuk açtı. Dakotek firması, Prof.Dr. Coşkun’un isteği üzerine; içi, enfeksiyona karşı koruyuculu, dışı nem alan ve içindeki katmanı teri emen, Fenerbahçe forması şeklinde tasarlanmış özel cerrahi kıyafetler üretti.

Fenerbahçe hayranı olan Coşkun, kendisi ve ekibi için özel olarak üretilen formaları sevinçle kullanıyor.

Prof. Dr. Erdal Coşkun bölümde çalışan hemen hemen herkesin zaten Fenerbahçe taraftarı olduğunu belirtti.


Denizli Haber’e konuşan Prof.Dr. Coşkun “ Bölümümüzde görev yapan çoğu çalışma arkadaşlarım zaten Fenerbahçeli olmayanlar da artık oldu. Boğucu kıyafetlerdense bunu daha çok sevdik. Hem sağlık olarak da daha iyi özel üretildi. İçi enfeksiyona karşı koruyuculu. Fenerbahçe taraftarı olduğum için çalışan herkesi böyle görmek motivasyonumu arttırıyor, mutlu oluyorum. Güzel tepkiler de aldık” dedi.

Yorumlar

Aşkın SİVASLIOĞLU   -  Bağlantı 14 Kasım 2020, 22:09

HARİKA

soru yorum   -  Bağlantı 14 Kasım 2020, 15:43

Tebrikler hocam, çok güzel olmuş 🙂

Kazım Dalarslan   -  Bağlantı 14 Kasım 2020, 14:53

Böyle rezillik olmaz olsun altna birde şort giyin tam olsun

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı